384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,stockholm-core-2.1.4,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
Title Image

Donem les gràcies

MOLTES GRÀCIES

Aquest any, volem agrair, molt especialment, el suport de la Fundació Heres, ja que, gràcies a ells, hem pogut tirar endavant el projecte del nou edifici de Sakya.

No ens cansem de recordar que, sense l’ajuda i els consells del Ranvir Shah i de la seva família, cap dels projectes que hem dut a terme a l’Índia no hauria vist mai la llum. Gràcies de tot cor!

Un altre dels pilars fonamentals de la Fundació són els responsables i els líders de les diverses ONG que ajudem: sense ells, res no seria possible. La seva dedicació i voluntat d’ajudar fan que la nostra motivació per col·laborar segueixi creixent.

Volem fer arribar el nostre agraïment a les persones que han col·laborat, de manera anònima i desinteressada, perquè tots aquests projectes esdevinguin realitat.

Moltes gràcies al Padre Manuel Santiago per fer possibles els projectes de Nicaragua.

Estem molt agraïts a tots els que manteniu la Fundació viva.

Projectes

+INFO